Vipinää Veikkolassa

Kirkkonummen Pelastakaa Lapset ry osallstui lauantaina 8.6. Veikkola-päivään. Päivän aikana käytiin monia antoisia keskusteluja, jotka toivottavasti loivat pohjan tiiviiseen yhteistyöhön tulevaisuudessa. Verkostoituminen oli vilkasta, ja oli ilo huomata, miten ihmiset löysivät uusia tuttavuuksia ja vaihtoivat ajatuksia.

Järjestömme mukana tuoma hattarakone veti puoleensa niin pieniä kuin hiukan suurempiakin herkuttelijoita. Lapset saivat lisäksi käyttää luovuuttaan värittämällä ja piirtämällä katuliiduilla kauniita kuvia ständimme ympärille, samalla kun kerroimme vanhemmille Pelastakaa Lasten toiminnasta. Erityisen ilahtuneita oltiin siitä, että Kirkkonummen Pelastakaa Lapset ry tukee nimenomaan paikallisia lapsia ja nuoria. Tämä panostus sai paljon kiitosta ja herätti suurta kiinnostusta järjestömme toimintaa kohtaan.

Kaiken tämän lisäksi tapahtuma tarjosi meille vapaaehtoisille mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen, positiiviseen vaikuttamiseen yhteisöön ja unohtumattomien kokemusten luomiseen.  Kiitos osallistujille ja järjestäjille!