Lapset nauramassa vierekkäin.

Keuruun Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tue kanssamme lapsia ja nuoria Keuruulla

Keuruun Pelastakaa Lapset ry tukee lapsia ja nuoria Keuruulla ja lähikunnissa muun muassa Eväitä Elämälle -ohjelman kautta jakamalla oppimateriaali- ja harrastustukea vähävaraisille lapsiperheille.

Yhdistyksemme toiminta pohjautuu YK:n Lapsen oikeuksien sopimukseen, jonka mukaan kaikilla maailman lapsilla tulee olla oikeus hoivaan ja ihmisarvoiseen elämään. Paikallisyhdistyksenä olemme osa valtakunnallista ja kansainvälistä Pelastakaa Lapset -liikettä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Nainen istuu lattialla lasten kanssa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Keuruun Pelastakaa Lapset ry

keuruu@pelastakaalapset.net

Rahastonhoitaja Tuulia Harju, puh. 044 2354469

Wegeliuksentie 4, 42700 Keuruu

Puheenjohtaja Anneli Pienimäki, puh. 050 501 1434

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Keski-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5160.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lasten logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.