Lapsia vierekkäin nauramassa.

Jyväskylän Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tervetuloa mukaan toimimaan lasten hyväksi

Olemme toimineet jo vuodesta 1955 Jyväskylässä. Toimimme nykyisin koko Jyvässeudun alueella. Toiminta on vapaaehtoisvoimin toteutettua. Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton toimija. Meille jokaisen lapsen oikeudet ovat tärkeitä ja haluamme olla auttamassa ja tukemassa koko alueemme lapsia.

Tervetuloa mukaan! Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi ja/tai toimia hallituksessamme ja avustusohjelmissamme tai osallistua vapaaehtoisena tapahtumiin sinulle sopivalla tavalla. Kiitämme kaikkia toimintamme tukijoita tärkeästä avusta.

Nainen ja lapsia istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Liity jäseneksi jo tänään!

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Jyväskylän Pelastakaa Lapset ry

Puheenjohtaja Satu Väisänen

jyvaskyla@pelastakaalapset.net (mikäli toivot yhteydenottoa puhelimitse, voit jättää soittopyynnön)

Varapuheenjohtaja Anneli Rautiainen

Postiosoite:

Pelastakaa Lapset ry / Keski-Suomen aluetoimisto / Jyväskylän paikallisyhdistys
Kauppakatu 32
40100 Jyväskylä

Paikallisyhdistys on vapaaehtoistoimija

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina vastata nopeasti, tarkistamme sähköpostimme viikoittain. Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä.

Pelastakaa Lasten Keski-Suomen aluetoimisto on ammatillinen toimija

Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Keski-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5160 tai sähköpostitse jaana.pynnonen@pelastakaalapset.fi

Tue toimintaamme
Voit tukea yhdistyksemme toimintaa ja paikallisia lapsiperheitä ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse: jyvaskyla@pelastakaalapset.net. Voit kohdentaa tukesi haluamallasi tavalla esimerkiksi lapsen tai nuoren harrastamisen mahdollistamiseen.
Sydämellinen kiitos jokaiselle toimintamme tukijalle!

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.