Toimintamme

Jyväskylän Pelastakaa Lasten toiminnan painopiste on Jyvässeudulla. Yhdistyksemme tukee vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria harrastuksissa Eväitä Elämälle- ohjeman kautta keskusjärjestöstä saaduilla varoilla sekä yhdistyksemme suoraan saamilla lahjoituksilla. Vuonna 2023 kauttamme sai harrastustukea sekä oppimateriaalitukea  73 lasta/ nuorta ja lisäksi ruokalahjakorttien avulla tuimme yhteensä 131 perhettä. Suoran tukemme piirissä oli vuonna 2023 yhteensä noin 270 lasta perheineen (perheavustukset, oppimateriaali- ja harrastetuki).

Olemme mukana mahdollisuuksin mukaan monissa lasten ja perheiden tapahtumissa paikkakunnallamme.

Lasten Oikeuksia olemme juhlineet järjestämällä elokuva-, teatteri- tai muita kulttuuriesityksiä kutsuvieraslapsille- ja nuorille perheineen. Vuonna 2024 järjestämme tapahtuman yhteistyössä Jyväskylän aluetoimiston kanssa.

Vuoden lapsellinen teko on tunnustuksemme lapsiystävällisestä ja lasten oikeudet tunnistavasta työstä lasten ja nuorten kanssa. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Nuorten taidetyöpajan Ukraina-hankkeelle on myönnetty  tunnustus vuonna 2022 työstään Ukranalaisten nuorten hyväksi.

Yhdistyksemme hallitus kokoontuu kuukausittain. Kokouksemme ovat mukavia tapaamisia lasten asioiden äärellä. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Teemme yhteistyötä Keski-Suomen aluetoimiston kanssa. Aluetoimisto vastaa ammatillisesta lastensuojelutyöstä, kuten adoptioista ja sijaisperhetoiminnasta sekä loma- ja tukiperhetoiminnasta ja tukihenkilötoiminnasta.

Jäsenmaksumme on 28 euroa ja 18 euroa nuorisojäsenille. Jäsenmaksulla saa myös järjestön Pelastakaa Lapset- lehden.

Voit tukea toimintaamme ja paikkakuntamme lapsia lahjoituksin. Tilinumeromme on FI16 4762 0010 0942 66. Laitathan viitteeseen toiveesi lahjoituksesi käytöstä. Otamme mielellämme vastaan myös muuta tukea toimintaamme. Kiitos avustasi lapselle ❤

Lisätietoja toiminnastamme ja tavoista tukea toimintaamme saat sähköpostitse osoitteesta jyvaskyla@pelastakaalapset.net