Asikkalan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimintaamme! 

Autetaan ja tuetaan lapsia ja nuoria lähellä ja kaukana!
Yhdistyksemme on mukana Eväitä Elämälle ohjelmassa, jonka kautta vähävaraisten perheiden on mahdollista saada taloudellista tukea lasten harrastuksiin ja nuorten opiskeluihin.

YHDESSÄ TEKEMÄLLÄ JA OLEMALLA VOIMME TUKEA KAIKISTA PIENIMPIÄ JA HEIKOIMPIA – TULE MUKAAN YHDISTYKSEMME TOIMINTAAN! SINUA TARVITAAN!
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Asikkalan Pelastakaa Lapset ry

asikkala@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja: Päivi Salojärvi, salojarvipa@gmail.com, p. 040 6649 942

Varapuheenjohtaja: Päivi Kantola, paivi.kant@pp.inet.fi, p. 040 5937 230

Sihteeri: Suvi Lehmussaari, p. 045 6047 440

Rahastonhoitaja: Anja Koskinen, p. 040 7570 478

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.