Lapset vierekkäin nauramassa.

Ylivieskan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia

Yhdistyksemme auttaa Ylivieskassa lapsia, nuoria ja lapsiperheitä monin tavoin. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten opintojen ja harrastustoiminnan tukeminen on yksi osa vakiintunutta vapaaehtoista auttamistyötämme, olemme mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Toteutamme vuosittain Ylivieskassa Joululahjakeräyksen, jonka avulla kerätään joululahja noin 200 vähävaraisen perheen lapselle/ nuorelle. Teemme yhteistyötä useiden tahojen kanssa, kuten kaupungin, sosiaalipalveluiden, seurakunnan ja koulujen kanssa. Toimintaamme kuuluvat myös mm. maksuttomien tapahtumien järjestäminen paikallisille lapsille ja nuorille.

Tule sinäkin mukaan iloiseen vapaaehtoisten joukkoomme toimimaan lasten hyväksi!

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Ylivieskan Pelastakaa Lapset ry

yhdistyksen sähköposti: ylivieska(at)pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Elisa Männistö

Rahastonhoitaja Soili Kähkönen

Sihteeri Jenni Mustapää

Hallituksen jäsen Anu Häivälä

Tiedottaja Marja Pietikäinen

Joululahjavastaava Maarit Viitanen

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5120.

Ajankohtaista

Nippu ilmapalloja puistossa.
Uutiset 21.11.2023

Vuosikokous

Tervetuloa Ylivieskan Pelastakaa Lapset ry:n syyskokoukseen nuorisotalo Holviin ti 28.11.23 klo 18.00. Esillä sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu

Uutiset 10.11.2023

Perinteinen joululahjapuukeräys

Perinteiset joululahjapuut koristellaan kolmeen myymälään (Kärkkäiselle, Halpahalliin ja Prismaan) 1.-2.12. 2023. Jos haluat osallistua joululahjan ostamiseen vähävaraisen perheen lapselle tai nuorelle, voit käydä ostoksilla perjantaina klo 15-21 ja lauantaina klo 9-15 välisenä aikana. Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistyksen väki on silloin paikalla opastamassa ja paketoimassa lahjoja. Ihanaa, jos voit olla tuomassa osaltasi jouluiloa ylivieskalaisiin perheisiin ❤️…

Uutiset 6.11.2023

Joululahjakeräys – Tulossa lisää tietoa!

Lisää tietoa 10.11.2023

Tulevat tapahtumat

Ikoni lista.
Ylivieska Kokous

Syyskokous – tulossa

Tapahtuman kuvaus


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.