Lapset nauramassa vierekkäin.

Seinäjoen Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia

Tervetuloa Seinäjoen Pelastakaa Lapset ry:n kotisivuille. Yhdistyksemme on toiminut Seinäjoen ja Nurmon alueella yli 40 vuotta auttaen alueen lapsia, nuoria ja lapsiperheitä. Tarkoituksena on lisätä lapsiväestön arvostusta ja kunnioitusta, auttaa haavoittavissa olosuhteissa tai elämäntilanteessa olevia lapsia ja nuoria sekä edistää lasten ja nuorten osallistumismahdollisuuksia Seinäjoen alueella. Yhdistys noudattaa toiminnassaan YK:n Lapsen oikeuksien sopimuksen periaatteita. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö emmekä tavoittele voittoa.

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Seinäjoen Pelastakaa Lapset ry

seinajokipelastakaalapset@gmail.com

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Länsi-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5140.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Ikoni lista.
Seinäjoki Kokous

Syyskokous – tulossa

Tapahtuman kuvaus


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.