Lapset nauramassa vierekkäin.

Raision Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia

Raision paikallisyhdistys on käynnistänyt toimintansa uudelleen keväällä 2022.

Haluamme toimia aktiivisesti alueen tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan suunnittelemaan toimintaa ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia!

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Pelastakaa Lapset -lehden ja jäsenpostia. Jäsenmaksumme on 30 euroa vuodessa ja alle 29-vuotiaille nuorisojäsenille 20 euroa vuodessa.

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Raision Pelastakaa Lapset ry

raisio@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Jaana Kiviluote p. 040 4103364

Sihteeri/rahastonhoitaja Ulla Kaarnavaara p. 040 7746075

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Ajankohtaista

Uutiset 18.9.2023

Tunnelmia Killinmarkkinoilta

Elokuun lopulla olimme taas mukana Killinmarkkinoilla aurinkoisissa tunnelmissa. Pisteellemme moni pysähtyi juttelemaan paikallisten lasten ja perheiden asioista, osallistui arvontaan tai tuli nauttimaan herkullisista vohveleista. Pidetään perinteistä kiinni tulevinakin vuosina, nämä markkinat olivat kaksivuotiselle yhdistyksellemme jo toiset, joissa paistoimme vohveleita.

Tulevat tapahtumat

Ikoni lista.
Raisio Kokous

Syyskokous – tulossa

Tapahtuman kuvaus


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.