Lapset nauramassa vierekkäin.

Raision Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia

Raision paikallisyhdistys on käynnistänyt toimintansa uudelleen keväällä 2022.

Haluamme toimia aktiivisesti alueen tukea tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä hyväksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan suunnittelemaan toimintaa ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia!

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Pelastakaa Lapset -lehden ja jäsenpostia. Jäsenmaksumme on 30 euroa vuodessa ja alle 29-vuotiaille nuorisojäsenille 20 euroa vuodessa.

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Raision Pelastakaa Lapset ry

raisio@pelastakaalapset.net

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti. Yhdistyksemme hallituksen puheenjohtajana toimii Jaana Kiviluote ja sihteerinä Ulla Kaarnavaara.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Haluatko tukea toimintaamme lahjoituksella? Tilinumeromme on FI2657100420765810. Olemme kiitollisia kaikesta tuesta!

Ajankohtaista

Uutiset 7.12.2023

Jouluiloa perheille ruokalahjakorteilla

Jaoimme tänäkin vuonna jouluiloa ruokalahjakorttien muodossa apua tarvitseville raisiolaisille perheille. Ukrainakeskus, Raision sosiaalitoimi sekä Raision seurakunta toimittavat yhteensä 128 lahjakorttia perheille, jotka tarvitsevat apua eniten. Seurakunnassa lahjoituksen vastaanottivat Noora Nurmi, Jaana Pekonen ja Tuija Kyrölä. Raision yhdistyksen terveiset välittivät Jaana Kiviluote ja Ulla Kaarnavaara.

Uutiset 31.10.2023

Villasukkamyyntiä Nenäpäivänä

Löydät meidän Raision Myllystä Nenäpäivänä perjantaina 10.11.2023. Myymme villasukkia Raision Seurakunnan tilan edessä klo 12-18, ja kaikki myyntituotot menevät Nenäpäivä-keräykseen. Tervetuloa lämpimille hyvän mielen ostoksille! Haluatko lahjoittaa meille kutomiasi villasukkia? Voit tuoda ne Raision kirjaston lehtipisteen palvelutiskille viimeistään 8.11. Sydämellinen kiitos jo etukäteen kaikille kutojille!

Uutiset 18.9.2023

Tunnelmia Killinmarkkinoilta

Elokuun lopulla olimme taas mukana Killinmarkkinoilla aurinkoisissa tunnelmissa. Pisteellemme moni pysähtyi juttelemaan paikallisten lasten ja perheiden asioista, osallistui arvontaan tai tuli nauttimaan herkullisista vohveleista. Pidetään perinteistä kiinni tulevinakin vuosina, nämä markkinat olivat kaksivuotiselle yhdistyksellemme jo toiset, joissa paistoimme vohveleita.

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.