Tule mukaan!

Nainen lattialla lasten kanssa istumassa.

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Samalla olet osa maailman suurinta, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta järjestöä, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista yli 120 maassa.

Jäsenenä voit osallistua ja vaikuttaa paikallisyhdistyksen toiminnassa ja halutessasi voit toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessä. Järjestämme toimintaa, tapahtumia, tuemme harrastamista ja opiskelua sekä pidämme lasten puolia yhdessä. Jäsenmaksulla tuet paikallisyhdistyksemme ja koko järjestön toimintaa.

Haluatko sinä antaa aikaasi ….

15 minuuttia vuodessa?

  • Tue liittymällä jäseneksi!
    Halutessasi voit myös tukea rahallisesti paikallisyhdistyksen toimintaa valitsemallasi summalla jäsenmaksulaskun yhteydessä.

muutaman tunnin vuodessa?

  • Liity jäseneksi ja tule mukaan paikallisjärjestöön järjestämään tapahtumia paikallisille lapsiperheille. Ilmoittaudu tapahtuma-avuksi esim. hoitamaan tarjoiluja, askartelemaan, jakamaan ilmapalloja sähköpostilla: raahe@pelastakaalapset.net

muutaman tunnin kuukaudessa?

  • Liity jäseneksi ja tule mukaan paikallisjärjestön hallitukseen esim. järjestämään tapahtumia ja käsittelemään avustushakemuksia. Ota yhteyttä sähköpostilla: raahe@pelastakaalapset.net ja tule tutustumaan toimintaamme kuukausittaisessa kokouksessa.

Jäsenetuna saat Pelastakaa Lapset -lehden neljästi vuodessa. Lisäksi jäsenemme saavat jäsentiedotusta sähköpostiin. Voit seurata viestintää myös somessa ja yhdistyksen nettisivuilla tai kysy lisää paikallisyhdistyksen luottamushenkilöiltä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi verkossa järjestön sivuilla tai ottamalla yhteyttä paikallisyhdistykseemme. Verkossa liittyessä maksat samalla kuluvan vuoden jäsenmaksun.