Lapset vierekkäin nauramassa.

Pieksämäen Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia 

Pieksämäen Pelastakaa Lapset tekee yhteistyötä paikkakunnan eri sosiaalialan järjestöjen ja toimijoiden kanssa, sekä koulujen ja perheiden kanssa.
Vuosittain jaamme joulun alla ruokalahjakortteja mahdollisuuksien mukaan paikkakunnan lapsiperheille yhteistyötahojemme kautta.
Liittymällä jäseneksi Pieksämäen Pelastakaa Lapset ry:hyn voit auttaa lapsia lähellä ja kaukana. Keräämme varoja mm. järjestämällä erilaisia tapahtumia mm. hyväntekeväisyyskonsertteja ja osallistumalla esim. messuille.

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Ota yhteyttä

Pieksämäen Pelastakaa Lapset ry

Puheenjohtaja Tara McLees
044 9754989
taraliisa.mclees@gmail.com

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Keski-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5160.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.