Parikkalan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan lasten ja nuorten hyväksi

Parikkalan Pelastakaa Lapset ry on toiminut jo vuodesta 1958 lähtien parikkalaisten lasten, nuorten sekä lapsiperheiden hyväksi. Tällä hetkellä avustustoimintamme pääpaino on parikkalalaisten lasten ja nuorten koulunkäynnin sekä harrastamisen tukeminen Eväitä Elämälle- ohjelman kautta. Mahdollisuuksien mukaan olemme mukana paikallisissa tapahtumissa ja mukana järjestämässä lapsille mukavaa ajanvietettä. Keräämme jatkuvasti avustusvaroja eri tavoin. Onko Sinulla toteuttamisen arvoinen idea, jotta parikkalalaiset lapset ja nuoret voisivat paremmin? Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme! Yhteistyö muiden toimijoiden kanssa olisi myös mukavaa- Tehdäänkö yhdessä Parikkalasta huippupaikka olla lapsi?

Olemme näkyvästi mukana seuraavissa:

– Eväitä Elämälle-ohjelma
– Perhekahvilatoiminta
– Kulje jouluun -tapahtuma
– Lapsen oikeuksien päivä
– Stipendit ja lahjoitukset
– Muut paikkakunnan tapahtumat

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Ota yhteyttä

Parikkalan Pelastakaa Lapset ry

parikkala@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Arto Valkeapää:

puh. 0400 641 894

Varapuheenjohtaja Annika Kokko:

annikakokko@outlook.com

Sihteeri Jenni Aho:

jenniaho288@gmail.com

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5180.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.