Lapset nauramassa vierekkäin.

Nivalan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tällä hetkellä käsittelemme meille jo saapuneet EE-harrastetukihakemukset. Valitettavasti emme voi ottaa uusia tuen hakijoita muilta paikkakunnilta.

4.2.2024

Nivalan Pelastakaa Lapset ry:n hallitus

Tule mukaan toimimaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi

Nivalassa Pelastakaa Lapset ry:n paikallisosasto on toiminut vuodesta 1972. Yhdistyksemme auttaa pääasiallisesti oman paikkakuntamme lapsia ja nuoria tukemalla perheitä taloudellisesti elämän kriisitilanteissa, sairauden, työttömyyden tai onnettomuuden kohdatessa. Toimintamme perustuu täysin vapaaehtoistyöhön.

Pääasiallinen varainkeruumme on pohjautunut vuosittaisen Nivala-kalenterin julkaisuun ja myyntiin jota olemme toteuttaneet yhteistyössä paikallisten yrittäjien ja alakoulujen kanssa. Korona-ajan takia kalenterimme toimittaminen on keskeytynyt mutta olemme pystyneet tukemaan perheitä keskusliiton yhdistyksellemme myöntämien tukien avulla.

Perheavustustemme tukimuotoja ovat:
– yhdistyksemme omat lahjakortit paikalliseen elintarvike-, vaate- ja taloustavaraliikkeeseen.
– keskusliiton korona-avustukset ruokalahjakortteina, joita välitämme perheille diakoniatoimiston ja perhetyön avustuksella.

Olemme mukana Eväitä Elämälle-ohjelmassa myöntämällä lapsille ja alle 18v. nuorille hakemusten perusteella
– harrastustukea
– oppimateriaalitukea

Nainen istumassa lasten kanssa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Nivalan Pelastakaa Lapset ry

Puheenjohtaja ja Eväitä Elämälle-yhteyshenkilö Anni Laulumaa-Peräaho, annilaulumaa@gmail.com, +358405119472

Sisko Kangas, sisko.kangas@kotinet.com p. 0400443183

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5120.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.