Lapsia vierekkäin nauramassa.

Naantalin Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi

Tervetuloa Naantalin Pelastakaa Lapset ry:n sivuille!

Yhdistyksemme toiminta on alkanut Naantalissa jo vuonna 1954. Tuemme taloudellisesti opiskelu- ja harrastetoiminnassa Naantalin ja lähikuntien lapsia ja nuoria. Eväitä Elämälle- ohjelman kautta tuemme vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaa sekä avustamalla oppikirja- ja materiaalihankinnoissa ammattikoulussa ja lukiossa opiskelevia. Myönnämme myös stipendejä koulunsa päättäville oppilaille.

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Naantalin Pelastakaa Lapset ry

naantali@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Christina Leppänen, christina.leppanen@gmail.com, puh. 044 541 2319
Varapuheenjohtaja Nina Itälä
Sihteeri Marja Raitis, marja.raitis@gmail.com

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.