Lapset vierekkäin nauramassa.

Muhoksen Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi

Tervetuloa Muhoksen Pelastakaa Lapset ry:n sivuille! Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1960. Olemme vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys. Järjestämme tapahtumia muhoslaisille lapsiperheille. Teemme yhteistyötä paikkakunnan muiden toimijoitten kanssa. Eväitä Elämälle -ohjelman avulla tuemme taloudellisesti vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaa myöntämällä tukea harrastuksesta aiheutuviin kuluihin.

Nainen lasten kanssa lattialla istumassa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lasten jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Muhoksen Pelastakaa Lapset ry

muhos@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Klaus-Fred Tamm

Eväitä Elämälle-ohjelman yhteyshenkilö Mirjam Kesäniemi, evaitaelamallemuhos@gmail.com

Sihteeri Anja Hämäläinen

postiosoite: Muhoksen Pelastakaa Lapset, Ähkyläntie 29, 91410 Jokirinne

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5120.

Tue toimintaamme

Lahjoitustili: FI04 5490 0720 1013 32

Ajankohtaista

Uutiset 27.10.2023

Joulun lahjakorttikeräys

Muhoksen Pelastakaa Lapset ry järjestää yhteistyössä HalpaHallin kanssa LAHJAKORTTIKERÄYKSEN 13.-26.11.2023 Joulukuusessa ei ole edellisten vuosien tapaan lahjatoiveita, vaan halukkaat voivat ostaa kassalta haluamallaan summalla lahjakortin / lahjakortteja ja jättää ne kassalle. Toimitamme ne sosiaalitoimelle ja diakoniatyölle haavoittuvimmassa asemassa oleville muhoslaisille lapsiperheille jaettavaksi.

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.