Lapset vierekkäin nauramassa.

Muhoksen Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja haastavissa elämäntilanteissa olevia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi

Tervetuloa Muhoksen Pelastakaa Lapset ry:n sivuille! Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1960. Olemme vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys. Järjestämme tapahtumia muhoslaisille lapsiperheille. Teemme yhteistyötä paikkakunnan muiden toimijoitten kanssa. Eväitä Elämälle -ohjelman avulla tuemme taloudellisesti vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaa myöntämällä tukea harrastuksesta aiheutuviin kuluihin.

Nainen lasten kanssa lattialla istumassa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lasten jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Muhoksen Pelastakaa Lapset ry

muhos@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Klaus-Fred Tamm

Sihteeri Anja Hämäläinen

Eväitä Elämälle -ohjelman yhteyshenkilöt Laura Tienvieri, Klaus-Fred Tamm

evaitaelamallemuhos@gmail.com

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5120.

Tue toimintaamme

Jos haluat tukea toimintaamme esimerkiksi yhteistyöllä tai taloudellisesti, ota yhteyttä muhos@pelastakaalapset.net

Ajankohtaista

Uutiset 29.2.2024

Kevätkokous

KUTSU Muhoksen Pelastakaa Lapset ry:n hallitus kutsuu yhdistyksen kevätkokouksen koolle maanantaina 11.3.2024 klo 17.00 kunnan kerhotilaan, (käynti kunnantalon takaa) Asematie 14, 91500 Muhos . Tervetuloa! Hallitus

Uutiset 28.12.2023

Kiitos

Iso kiitos kaikille Teille, jotka olette kuluneen vuoden 2023 aikana tukeneet lahjoituksin ja vapaaehtoistyön voimin Muhoksen Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa. Erityiskiitos Muhoksen kunnalle, kun päätitte lahjoittaa perinteisesti joulukortteihin käytetyt rahat Muhoksen Pelastakaa Lapset ry:lle. Kiitos HalpaHalli /Muhos, kun lahjoititte lasten piirustuskampanjasta saadun tuoton yhdistyksellemme toiminnan tukemiseen. Hyvää, rauhallista ja yhteistyön täyttämää vuotta 2024!

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.