Lapset vierekkäin nauramassa.

Mikkelin Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi

Mikkelin Pelastakaa Lapset ry toimii Mikkelissä lasten ja nuorten hyväksi monin eri tavoin.

– Olemme mukana vähävaraisten nuorten opintoja ja harrastuksia tukevassa Eväitä elämälle -ohjelmassa.
– Avustamme paikallisia lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä.

Nainen lattialla lasten kanssa istumassa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Mikkelin Pelastakaa Lapset ry
mikkeli@pelastakaalapset.net
Hallituksen puheenjohtajana toimii Helena Vitikainen.

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Keski-Suomen aluetoimistoon: Puh. 010 843 5160.

Ajankohtaista

Uutiset 12.3.2024

Kevätkokous ma 25.3.2024

Uutiset 19.12.2023

Mikkelin kaupungin lahjoitus

Mikkelin kaupunki lahjoitti joulukorttivarat tänä vuonna Mikkelin Pelastakaa Lapset ry:lle käytettäväksi vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi! Lahjoituksen vastaanottivat kaupunginjohtaja Janne Kinnuselta yhdistyksen varapuheenjohtaja Helena Vitikainen sekä sihteeri Joanna Herranen. Täältä voi lukea lisää lahjoitustilaisuudesta:Lue lisää Kuva: Mikko Mäkeläinen / Mikkelin kaupunki

Uutiset 21.11.2023

Osuuskauppa Suur-Savon lahjoitus

Osuuskauppa Suur-Savon jouluraha lahjoitettiin tänä vuonna Mikkelin Pelastakaa Lapset ry:lle. Yhdistys myöntää avustuksia Mikkelin ja lähikuntien perheille hakemusten perusteella. Pääasiallinen tukimuoto on Eväitä Elämälle -ohjelma, jossa tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. ‒ Halusimme tänä vuonnakin toivottaa hyvää joulua yhteistyökumppaneiden joulukorttien sijaan hyväntekeväisyyden kautta. Lahjoituskohde 2000 euron joulurahalle valikoitui asiakkaille tekemämme kyselyn perusteella, kertoo…

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.