Lapsia vierekkäin nauramassa.

Lohjan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi

Lohjan Pelastakaa Lapset on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset -järjestön jäsenyhdistys. Yhdistys on perustettu jo vuonna 1969, ja se on tukenut lasten hyvää kasvua ja kehitystä alusta alkaen. Edistämme lapsen asemaa lähellä ja kaukana. Kotimaan toimintamme painopiste on Lohjan kaupungin alueella ja päämäränämme on vaikuttaa lapsiväestön asemaan, edistäen erityisesti vaikeissa olosuhteissa elävien lasten ja nuorten etujen toteutumista. Teemme yhteistyötä myös monien paikallisten tahojen, kuten perusturvan, nuorisotoimen, koulujen ja seurakunnan kanssa. haluamme tukea vanhemmuutta ja tarjota lämpimiä ja turvallisia aikuiskontakteja lapsille ja nuorille. Maailman lasten auttamiseksi yhdistyksemme toiminta kohdistuu lähialueille tai kehitysmaihin suunnattuun lasten humanitaariseen avustus- tai hätäaputyöhön.

Nainen lattialla istumassa lasten kanssa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Lohjan Pelastakaa Lapset ry

lohja@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Tarja Lindholm, puh. 045 679 5038

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.