Katuliiduilla piirretty perhe

Kouvolan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tuemme lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja vapaa-aikaa

Yhdistyksemme toiminta kohdistuu lasten ja nuorten koulunkäynnin ja vapaa-ajan tukemiseen paikallisesti. Myönnämme stipendejä koululaisille ja annamme lapsiperheille pienimuotoista taloudellista tukea. Lasten harrastustoiminnan mahdollistaminen on meidän sydäntämme lähellä ja yhdistyksemme on mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Myöntämällä harrastustukea pyrimme mahdollistamaan että lapsilla olisi mahdollisuus vähintään yhteen harrastukseen. Harrastustuen myönnettyyn määrään vaikuttaa aina perheen taloudellinen tilanne. Kauttamme on myös mahdollista hakea Eväitä Elämälle -oppimateriaalitukea opiskelukuluihin, joita maksuton toinen aste ei kata.

Yhdistyksemme kautta voi auttaa lapsia myös lähialueilla ja kansainvälisillä kriisialueilla. Lähetämme kaksi kertaa vuodessa avustuksen Pelastakaa Lasten Lasten Hätäapurahastoon. Näin olemme kummeina kaikkein suurimmassa hädässä oleville lapsille.

Teemme yhteistyötä koulujen, seurakunnan sekä hyvinvointialueen sosiaali-ja perhetyön kanssa. Vastaanotamme lahjoituksia ja keräämme varoja mm. kirpputoritoiminnalla.

Nainen lasten kanssa lattialla istumassa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Kouvolan Pelastakaa Lapset ry

kouvola@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja Niina Forsström puh: 045 201 3095

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja akuutteihin yhteydenottoihin ei aina pystytä reagoimaan heti. Ensisijaisesti toivomme yhteydenotot sähköpostitse.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Hallitus 2022-2023

Niina Forsström, puheenjohtaja

Elina Winne, varapuheenjohtaja

Tuula Huhtinen, sihteeri

Päivi Kuusisto, rahastonhoitaja

Hallituksen muut jäsenet:

Johanna Appelgren

Suvi Huomo

Maija Kontio

Ajankohtaista

Uutiset 26.11.2023

Vuoden lapsellinen teko-diplomi myönnetty

Kouvolan Pelastakaa Lapset ry on syyskokouksessaan 20.11.2023 päättänyt myöntää 4. vuoden lapsellinen teko-diplomin Markus Säyriölle. Diplomi-idean on keksinyt Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry. Yhdistys on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden lapsellinen teko -diplomin erityisesti lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä. Perusteena diplomin myöntämiselle oli se, että Markus on useamman vuoden ajan toiminut pyytettömästipaikkakuntalaisten lasten ja…

Uutiset 26.11.2023

Yhdistyksen syyskokouksen antia

Yhdistyksen syyskokous pidetty 20. 11.2023. Syyskokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. -Uusi hallitus valittu vuodelle 2024, puheenjohtajana jatkaa Niina Forsström, muut hallituksen jäsenet: Päivi Kuusisto, Tuula Huhtinen, Suvi Huomo, Maija Kontio, Johanna Appelgren, Elina Winne ja Tytti Majanen. Hallitus järjestäytyy tammikuussa 2024. -Talousssuunnitelma sekä toimintasuunnitelma 2024 hyväksytty. -Yhdistyksen varsinaisten jäsenten ja nuorisojäsenten jäsenmaksut säilyivät ennellaan. -Katsaus yhdistyksen…

Uutiset 30.10.2023

Tukea koululaisten kerho -ja leiritoimintaan haettavissa

Kouvolan pelastakaa Lapset ry jakaa taloudellista tukea koululaisten kerho -ja leiritoimintaan. Lue lisää sivuiltamme täältä: https://www.pelastakaalapset.fi/kouvola/etusivu/hae-tukea-lapselle/

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lasten logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.