Lapsia vierekkäin nauramassa.

Kesälahden Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan edistämään lasten oikeuksia

Me Kesälahden Pelastaa Lapset ry:n jäsenet pyrimme omalta osaltamme edistämään lasten oikeuksia ja lapsiperheiden hyvinvointia kotikunnassamme. Yhdistyksellämme on ollut toimintaa jo yli 25 vuoden ajan.

Paikalliseen toimintaan ja avustamiseen kokoamme varoja mm. myyjäisiin osallistumalla.

Järjestämme vuosittain kesäretken lapsiperheille. Meille yhdistyksenä on tärkeää osallistua yhteisiin toimintoihin yhdessä paikkakunnan muiden yhteisöjen ja yhdistysten kanssa.

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Ota yhteyttä

Kesälahden Pelastakaa Lapset ry

Puheenjohtaja Marja Malinen

puh. +358 503046461

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Itä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5180.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.