Lapset nauramassa vierekkäin.

Kemin Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Yhdistyksemme toimii lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi 

Kemin Pelastakaa Lapset toimii lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi. Yhdistyksemme auttaa lapsia kotimaassa ja maailmalla siellä, missä apuamme tarvitaan.

Painopisteemme viime vuosina on ollut auttaa Kemissä ja lähikunnissa vähävaraisten toisen asteen opiskelijoiden koulunkäyntiä Eväitä Elämälle -oppikirjatukiohjelman kautta hankkimalla heille oppikirjat ja muut opiskeluun kuuluvan välineistön. Jaamme myös harrastustukea ja ruoka-avustusta.

Autamme lapsia maamme rajojen ulkopuolella osallistumalla Lasten Hätäapurahaston keräyksiin. Vuonna 2015 olimme toinen Pelastakaa Lasten Nenäkaupunki. Olimme pääjärjestäjänä Lasten Kemi 150v -tapahtumassa 23.11.2019. Järjestämme vuosittain mm. Lasten Kemi-tapahtuman Lapsen oikeuksien viikolla.

Tule mukaan joukkoomme. Juuri sinua tarvitsemme.

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Kemin Pelastakaa Lapset ry

kemi@pelastakaalapset.net
postiosoite: Kontionkatu 21, 94700 Kemi

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5120.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.