Lapsia vierekkäin nauramassa.

Kangasniemen Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Teemme työtä edistääksemme lapsen oikeuksien toteutumista

Kangasniemen Pelastakaa Lapset ry tekee työtä edistääkseen lapsen oikeuksien toteutumista paikkakunnallamme. Järjestömme pyrkii lisäämään yleistä tietoisuutta lapsen oikeuksista ja kunnioittamaan ja ottamaan lapsen oikeudet huomioon omassa toiminnassaan. Paikallisyhdistyksen vapaaehtoisin voimin tehtävän työn painopiste on oman kuntamme lapsiperheissä. Tämä toiminta rahoitetaan arpajais- ja tuotemyynnillä, lahjoituksilla ja jäsenmaksusta omalle yhdistyksellemme jäävällä osuudella. Lahjoitukset työmme tukemiseksi voit tehdä suoraan yhdistyksemme pankkitilille. Tervetulleita avustuksia ovat olleet esimerkiksi merkkipäivämuistamisten ohjaaminen tilillemme. Lahjoitusvarat käytämme perhe- ja avustustyöhömme Kangasniemellä.

Nainen lasten kanssa istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Ota yhteyttä

Kangasniemen Pelastakaa Lapset ry

Puheenjohtaja Johanna Pylvänäinen, johanna.pylvanainen@hotmail.fi, p. 040 592 9159

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Keski-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5160.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.