Kajaanin Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Harjulakoti

Harjulakoti on Kajaanin Pelastakaa Lapset ry:n ylläpitämä lastensuojeluyksikkö. Harjulakodissa on sijaishuollon yksikkö Kotila.

Sijaishuollon yksikkö Kotila tarjoaa lapsille ja nuorille ympärivuorokautisia asumispalveluita. Toiminnan tarkoituksena on turvata lapsille ja nuorille kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen edellytykset. Tavoitteenamme on lasten ja nuorten persoonallisuuden tasapainoinen kehittäminen ja koko perheen tukeminen haastavassa elämäntilanteessa.

Toimintaamme ohjaa Pelastakaa Lasten arvopohja, joita toteutamme käytännön asiakastyössä. Toimimme vastuullisesti, määrätietoisesti sekä tinkimättömästi, kun kyseessä on lasten, nuorten ja perheiden eteen tehtävä työ. Kumppanuus ja verkoston vahvuuksien käyttäminen asiakkaan tavoitteiden toteutumisessa ovat yksi arvoistamme. Lisäksi haemme rohkeasti uusia toimintatapoja kehittääksemme toimintaa.

Kajaanin Pelastakaa Lapset ry:llä on 7 jäseninen hallitus, joka ohjaa Harjulakodin toimintaa Kajaanissa.

Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Kajaanin Pelastakaa Lapset ry

Harjulakoti
Harjukatu 27
87150 Kajaani

SIJAISHUOLTOYKSIKKÖ KOTILA:
044 9804 446 (24/7)
kotila.ohjaajat@harjulakoti.fi

HARJULAKODIN JOHTAJA:
Maria Kallio
maria.kallio@harjulakoti.fi
044 2581706

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistoon, p. 010 843 5120.


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.