Lapsia rivissä nauramassa.

Joutsenon Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimintaamme lasten hyväksi

Joutsenon Pelastakaa Lapset ry on toiminut vuodesta 1959. Kuten monissa muissakin yhdistyksissä, niin myös meillä on ollut niin kukoistuksen kausia kuin merkkejä hiipumisesta. Kuitenkin tällä hetkellä jäsenistömme on pikkuhiljaa jälleen vahvistunut ja pystymme toimimaan Joutsenon alueella melko aktiivisesti. Panostamme vahvasti verkostoyhteistyöhön, koska se on pienelle yhdistykselle todella tärkeää.

Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! Avustamme taloudellisesti lapsiperheitä ja tuemme paikallisten nuorten opiskelua sekä lasten harrastustoimintaa. Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi järjestämme maksuttoman Lasten Super päivän erilaisine tapahtumineen sekä olemme mukana toteuttamassa lasten liikuntamaata. Meidän kauttamme voit auttaa lapsia myös lähialueilla ja kriisialueilla. Keräämme avustusvaroja naisten hyvinvointi-iltapäivällä, buffet-tuotoilla ja muilla tapahtumilla. Olemme myös mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa, jolla tuetaan alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja toisen asteen opiskelijoiden koulunkäyntiä.

Lahjoitustili: FI54 5620 0920 7396 29

Nainen lattialla istumassa lasten kanssa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Joutsenon Pelastakaa Lapset ry

pelastakaalapset.joutseno@gmail.com

Yhdistyksen puheenjohtaja Anne Selenius anne.selenius@saunalahti.fi

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Tue toimintaamme

Lahjoitustili: FI54 5620 0920 7396 29

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Joutseno Talo, Kesolantie 1, 54100 JOUTSENO Kokous

Sääntömääräinen kevätkokous

Joutsenon Pelastakaa Lapset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Joutseno talolla 21.3.2024 klo 18 alkaen. TERVETULOA!


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.