Lapsia rivissä nauramassa.

Jämsän Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan kanssamme lasten hyväksi

Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry on perustettu toukokuussa 2003. Yhdistyksemme toimii nykyisen Jämsän kaupungin alueella. Teemme työtä lasten ja nuorten parhaaksi poliittisiin puolueisiin tai uskontokuntiin sitoutumatta. Välitämme varaisovanhempia, tuemme opiskelijoiden oppikirjahankintoja ja tarjoamme lapsille mahdollisuuksia harrastaa.

Yhdistyksemme toiminta pohjautuu YK:n Lapsen oikeuksien julistukseen, jonka mukaan kaikilla maailman lapsilla tulee olla oikeus hoivaan ja ihmisarvoiseen elämään. Paikallisyhdistyksenä olemme osa valtakunnallista ja kansainvälistä Pelastakaa Lapset -liikettä.

Nainen lasten kanssa lattialla istumassa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa ulkona.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Jämsän Pelastakaa Lapset ry

jamsanseutu@pelastakaalapset.net

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Keski-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5160.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Ikoni, lista.
Jämsä Kokous

Syyskokous – tulossa

Tapahtuman kuvaus


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.