Lapsia vierekkäin nauramassa.

Haminan Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Haluatko sinä vaikuttaa lasten ja lapsiperheiden hyvinvointiin Kaakonkulmalla ja maailmalla? Tule mukaan joukkoomme!

Haminan Pelastakaa Lapset ry:n toiminnan tavoitteena on tukea lapsiperheiden arkea, tuottaa iloa lapsille ja nostaa lasten arvostusta kotikaupungissamme. Yhdistyksen vapaaehtoistyö kokoaa samanhenkisiä ihmisiä ja tarjoaa osallistujille merkityksellisen harrastuksen sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Kantaaottavan yhdistystoiminnan lisäksi Haminan Pelastakaa Lapset jakaa Eväitä Elämälle -tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaan sekä nuorille toisen asteen opiskelijoille oppimateriaalikuluihin.

Vuodesta 2020 alkaen jaamme vuosittain Vuoden lapsellinen teko -palkinnon paikallisesta, erityisesti lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä.

Voimme avustaa lapsiperheitä myös kriisitilanteissa. Teemme yhteistyötä mm. Yhteiset Ympyrät -verkoston ja sosiaalityön kanssa (www.yhteisetympyrat.com). Järjestämme omia tilaisuuksia ja osallistumme muiden tahojen järjestämiin tilaisuuksiin. Pidämme lasten asioita esillä ja pyrimme omalla toiminnallamme edistämään lasten etua.

Nainen ja lapsia lattialla istumassa.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalosssa.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Haminan Pelastakaa Lapset ry

hamina@pelastakaalapset.net

041 5888 872

Hallituksen jäsenet: Ville Paasio (sihteeri), Tuija Hopeala (pj.), Katja Paasio, Satu Hanska, Anne-Marie Terämä, Sari Leijala ja Anne Seppälä.

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5000.

Ajankohtaista

Uutiset 6.3.2024

Kevätkokous

Tervetuloa Haminan Pelastakaa Lapset ry:n kevätkokoukseen tiistaina 19.03.2024 kello 17.00 ABC Kipparin kokoustilaan (sisäänkäynti takapihan kautta) Satamakatu 2 Hamina. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja muut esille tulevat asiat. Kokouksen jälkeen ruokailu Kipparissa.

Uutiset 16.10.2023

Syyskokous

Tervetuloa Haminan Pelastakaa Lapset ry:n syyskokoukseen torstaina 2.11.2023 kello 17.00 ABC Kipparin kokoustilaan (sisäänkäynti takapihan kautta) Satamakatu 2 Hamina. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja muut esille tulevat asiat. Kokouksen jälkeen ruokailu Kipparissa.

Tulevat tapahtumat


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.