Lapset nauramassa vierekkäin.

Euran Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Tule mukaan toimimaan lasten puolesta

Pelastakaa Lapset ry on avoin kansalaisjärjestö, ja toimii jäsenistönsä voimin. Jäsenyys Pelastakaa Lapsissa on kannanotto lasten oikeuksien puolesta. Euran Pelastakaa Lapset -yhdistys auttaa ja palvelee erityisesti alueemme lapsia ja heidän perheitään. Vuonna 2019 tuli kuluneeksi 50 vuotta toimintamme alkamisesta Eurassa. Yhdistyksen jäsenmäärä on 48. Yhdistyksemme on yksi Pelastakaa Lapset -liiton jäsenyhdistyksistä, joita 1922 perustetussa liitossa on tällä hetkellä 78. Nykymuotoinen Pelastakaa Lapset järjestö muodostui 1945.

Yhdistyksemme toiminnan tarkoituksena on parantaa lapsen asemaa, jotta lapsen etu voisi toteutua mahdollisimman monin tavoin. Jokaisella lapsella olisi oikeus olemassaoloonsa, hyvään kasvuun ja kehitykseen, oikeus yhdenvertaisuuteen muiden lasten kanssa ja oikeus omiin mielipiteisiin YK:n Lapsen oikeuksien sopimuksen mukaisesti.

Nainen ja lapset istumassa lattialla.
Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Lapsi jalkapallo kainalossa.
Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Euran Pelastakaa Lapset ry

Puheenjohtaja
Tuula Toivola
sähköposti: toivolantuula@gmail.com
puh. 040 584 0792

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Länsi-Suomen aluetoimistoon: puh. 010 843 5140.

Tulevat tapahtumat

Ajankohtaista


Pelastakaa Lapset -logo.

Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.