Toimintamme

Nippu ilmapalloja puistossa.
  • Ylläpidämme Pienryhmäkoti Kaarikotoa, joka on 7-paikkainen lastenkoti.
  • Avustamme Eväitä Elämälle- ohjelman kautta valkeakoskelaisia ja lähiympäristön lapsia ja nuoria antamalla rahallista tukea harrastustoimintaan sekä oppimateriaalitukea toisen asteen opiskeluun.
  • Järjestämme kerran vuodessa, yleensä toukokuussa, pihakirpputorin, jonne olemme saaneet myytävät tavarat lahjoituksena. Tuoton jaamme mm. stipendeinä ala- ja yläkoulun oppilaille.
  • Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa järjestäen toimintaa lapsille ja nuorille:
    • Valkeakosken varhaiskasvatusryhmän (MLL, Sääksmäen seurakunta, Kaupunginkirjasto, Musiikkiopisto, päiväkoti Innowonni jne.) kanssa järjestämme Lystilauantain, jossa on erilaisia toimintapisteitä lapsille.
    • Olemme mukana myös monissa muissa Valkeakoskella järjestettävässä tapahtumassa joko järjestämällä niitä itse tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Jos yhdistyksen toiminta kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan toimintaamme! p. 040 824 4231.

Mikäli et halua olla säännöllisesti toiminnassamme mukana, niin jo pelkkä jäsenyys auttaa paljon.

Kaarikoto

Kaarikodon pienryhmäkoti on Valkeakosken Pelastakaa Lapset ry:n ylläpitämä 7-paikkainen kodinomainen sijaishuoltoyksikkö Valkeakoskella. Pitkät perinteet omaava Kaarikoto on yksi tärkeä sijaishuollon vaihtoehdoista silloin, kun lapselle tarvitaan kodinomainen, turvallisen kasvun ja kehityksen mahdollistava elinympäristö.

Kaarikoto sijaitsee Valkeakosken Yrjölässä, kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. Kodin tehtävänä on toteuttaa lastensuojelulain mukaista sijaishuoltoa yhteistyössä lasten kotikuntien, lasten vanhempien ja eri yhteistyökumppanien kanssa.

Tärkeä osa palveluitamme on jälkihuolto, jota on mahdollisuus saada 25-vuotiaaksi saakka.

Kaarikoto on voittoa tavoittelematon lastenkoti, jonka toiminta rahoitetaan kuntien maksamilla hoitopäivämaksuilla.

Lue lisää Kaarikodosta