Tule mukaan!

Nainen istumassa lattialla lasten kanssa.

Haluatko sinä vaikuttaa lasten ja lapsiperheiden hyvinvointiin Porvoon seudulla? Yhdistyksemme tukee lasten, lapsiperheiden ja nuorten hyvinvointia alueellamme monin eri tavoin. Tule mukaan Porvoon Pelastakaa Lapset ry:n toimintaan!
Olemme mukana Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista myöntämällä tukea harrastuskuluihin silloin, kun harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.
Teemme yhteistyötä Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen, seurakunnan diakoniatyön, SPR:n ja oppilaitosten kanssa.
Pidämme lasten asioita esillä ja pyrimme omalla toiminnallamme edistämään lasten hyvinvointia ja osallisuutta.

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Samalla olet osa maailman suurinta, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta järjestöä, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista yli 120 maassa.

Jäsenenä voit osallistua ja vaikuttaa paikallisyhdistyksen toiminnassa ja halutessasi voit toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessä. Järjestämme toimintaa, tapahtumia, tuemme harrastamista ja opiskelua sekä pidämme lasten puolia yhdessä. Jäsenmaksulla tuet paikallisyhdistyksemme ja koko järjestön toimintaa.

Jäsenetuna saat Pelastakaa Lapset -lehden neljästi vuodessa. Lisäksi jäsenemme saavat jäsentiedotusta sähköpostiin. Voit seurata viestintää myös somessa ja yhdistyksen nettisivuilla tai kysy lisää paikallisyhdistyksen luottamushenkilöiltä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 Ota yhteyttä porvoo@pelastakaalapset.net

Seuraa meitä https://www.facebook.com/PorvoonPelastakaa

Lapsen ääni 2023: Yhä useamman lapsen arki on kriisissä Suomessa

Pelastakaa Lasten ry:n Lapsen ääni -kyselyyn vastasi 1725 lasta ja nuorta kevään 2023 aikana.

Raportti vastauksista: linkki

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi verkossa järjestön sivuilla tai ottamalla yhteyttä paikallisyhdistykseemme. Verkossa liittyessä maksat samalla kuluvan vuoden jäsenmaksun.