Tule mukaan!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Samalla olet osa maailman suurinta, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta järjestöä, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista yli 120 maassa.

Jäsenenä voit osallistua ja vaikuttaa paikallisyhdistyksen toiminnassa ja halutessasi voit toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessä. Järjestämme toimintaa, tapahtumia, tuemme harrastamista ja opiskelua sekä pidämme lasten puolia yhdessä. Jäsenmaksulla tuet paikallisyhdistyksemme ja koko järjestön toimintaa.

Jäsenetuna saat Pelastakaa Lapset -lehden neljästi vuodessa. Lisäksi jäsenemme saavat jäsentiedotusta sähköpostiin. Voit seurata viestintää myös somessa ja yhdistyksen nettisivuilla tai kysy lisää paikallisyhdistyksen luottamushenkilöiltä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi verkossa järjestön sivuilla tai ottamalla yhteyttä paikallisyhdistykseemme. Verkossa liittyessä maksat samalla kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Vapaaehtoistyö

Yhdistyksemme toimii pitkälti vapaaehtoisten tekemän työn varassa. Olemme kiitollisia jokaisen toiminnasta yhdistyksemme hyväksi. Työtä löytyy kirppikseltä sekä erilaisista tapahtumista yhdistyksen hallituksen ja työryhmien sisältä.

Yhdistyksellämme on yksi palkattu työntekijä ja lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kuntouttavaan sekä muuhun työtoimintaan muutamalle henkilölle vuosittain.

Vapaaehtoisina toimiville ja jäsenille järjestämme koulutus- ja virkistystoimintaa, esim. pikkujoulut ja saunaillat ja retket.

Vapaaehtoisille järjestetään perehdytystä, joissa käydään läpi ajankohtaisia asioita ja vietetään vain mukavaa iltaa hyvässä seurassa.

Jäseniä ja vapaaehtoisia toimijoita pidämme ajan tasalla kaksi kertaa vuodessa lähetettävällä tiedotteella.

Vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä toimistonhoitajaan tai kirppiksen työntekijään:

  • Toimistonhoitaja p. 045 116 6021 (arkisin 8-15.30)
  • Kirppiksen puhelinnumero on 045 1365 260 (avoinna ma-pe klo 12 – 16, la 10 – 14).