Aamukahvit ja asiaa-etälähetys

Pöydällä tarjottavat keksit ja hedelmät, taustalla lähetys televisiossa

Perhearkeen liittyvää asiantuntijatietoa

Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksissa eri alojen asiantuntijat Joensuun Perheentalon yhteistyöverkostosta kertovat ajankohtaista tietoa lapsiperheitä koskettavista aiheista (esim. uhma, imetys, lapsiperheiden ruokailuun liittyvät asiat). Voit tulla seuraamaan Aamukahvit ja asiaa -etälähetystä myös Kuopion Perheentalolle. Lähetys striimataan suorana Joensuun Perheentalolta, ja lähetystä voi seurata toimistossamme aamupalan äärellä.   

Seuraa tilaisuuksia Youtubessa

Livestriimiä voit katsoa helposti älylaitteella tai tietokoneella, myös ilman kirjautumista. Jos jokin mietityttää, kysymyksen voi esittää asiantuntijalle myös etälähetyksen ääreltä. Lähetyksen aikana kysymyksen voi lähettää YouTuben chatissa tai Slidon kautta!  

Katso jälkikäteen

Osa etälähetyksistä on katsottavissa YouTubessa jälkikäteen myös tallenteena 13 päivän ajan. 

Anna palautetta lähetyksistä

Seurasitko Aamukahvit ja asiaa -tilaisuutta etälähetyksenä tai katsoitko sen myöhemmin tallenteelta, mutta et ehtinyt jättää palautetta? Jätä palaute sähköisellä lomakkeella! Annetut palautteet auttavat meitä kehittämään toimintaamme, ja teiltä tulleiden aiheideoiden pohjalta suunnittelemme tulevan Aamukahvit ja asiaa -kauden aiheet.