Vuoden lapsellinen teko-diplomi myönnetty

Kouvolan Pelastakaa Lapset ry on syyskokouksessaan 20.11.2023 päättänyt myöntää 4. vuoden lapsellinen teko-diplomin Markus Säyriölle. Diplomi-idean on keksinyt Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry. Yhdistys on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden lapsellinen teko -diplomin erityisesti lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä.

Perusteena diplomin myöntämiselle oli se, että Markus on useamman vuoden ajan toiminut pyytettömästipaikkakuntalaisten lasten ja nuorten hyväksi järjestämällä omakustanteisesti mm. kesäisin avoautoajeluita ja maksuttomia venekierroksia Lappalanjärvellä. Jouluisin Markus on vieraillut joulupukkina lahjakassin kanssa perheissä, joissa ei joulupukki muuten olisi vieraillut.

Tällä hetkellä Markuksella on työn alla mopokerhon järjestäminen 2024 vuoden puolella yhteistyössä muiden Kouvolan alueen toimijoiden kanssa. Kouvolan Pelastakaa Lapset ry haluaa kiittää Markusta pitkäjänteisestä vapaaehtoistyöstä lasten, lapsiperheiden ja nuorten hyväksi. Diplomi toimitettiin Markukselle 24.11.2023.