Tule mukaan!

Nainen lattialla istumassa lasten kanssa.

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Samalla olet osa maailman suurinta, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta järjestöä, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista yli 120 maassa.

Jäsenenä voit osallistua ja vaikuttaa paikallisyhdistyksen toiminnassa ja halutessasi voit toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessä. Järjestämme toimintaa, tapahtumia, tuemme harrastamista ja opiskelua sekä pidämme lasten puolia yhdessä. Jäsenmaksulla tuet paikallisyhdistyksemme ja koko järjestön toimintaa.

Kotkan Pelastakaa Lasten jäsenmaksu on 25 e/v. Jäsenetuna saat Pelastakaa Lapset -lehden neljästi vuodessa. Lisäksi jäsenemme saavat jäsentiedotusta sähköpostiin. Voit seurata viestintää myös somessa ja yhdistyksemme nettisivuilla tai kysy lisää kotka.pelastakaalapset@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi verkossa järjestön sivuilla tai ottamalla yhteyttä paikallisyhdistykseemme. Verkossa liittyessä maksat samalla kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Lahjoita kotkalaisille lapsille

Haluatko auttaa kotkalaisia vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria?

RAHANKERÄYSLUPA
Yhdistyksellämme on Poliisihallituksen lupa
RA/2020/862
Lupa voimassa: jatkuva
Alue: Kotka

Lahjoitustilimme: FI51 5172 0220 0601 16 viitenro 1122 / MobilePay 90435

Sinä voit valita itsellesi parhaiten sopivan tavan avustaa lapsia ja nuoria kauttamme kohti parempaa tulevaisuutta! Kaikki lahjoitukset käytetään kotkalaisten lasten sosiaalisen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Lahjoitus voi olla myös sukkalankaa, käsin neulottuja tai ommeltuja tuotteita, tavara/tuote esim. myyjäistuotteita, arpajaisvoittoja ym ja/tai näkyvyyttä edistävä markkinointipalvelu.

KOHDENNETTU LAHJOITUS

Voit kohdistaa lahjoituksesi sinulle tärkeään asiaan, kertomalla sen lahjoittaessasi tai ottamalla meihin yhteyttä, lähetä sähköpostia kotka.pelastakaalapset@gmail.com.  Alla yhdistyksemme vuosittaisia avustuskohteista paikallisten lapsien hyväksi.

  • oppimateriaalituki 2. asteen opiskelijoille (400 e/lukuvuosi), jotka eivät kuulu ilmaisen oppimateriaalien saajiin
  • harrastustuki alle 18 vuotiaille lapsille (n. 500 e/vuosi)
  • kahden viikon kesän lomakoti lapsille (10 lasta)
  • jouluavustukset lapsiperheille (vähintään 60 perheelle  150-450 e ostolahjakortti)

KUUKAUSILAHJOITUS – vaivaton mutta tuntuva tapa auttaa

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi! Lahjoita sinulle sopiva summa, merkitse pankissasi/verkkopankissasi maksu toistuvaksi ja valitse itsellesi sopiva veloituspäivä. Voit halutessasi milloin vain muuttaa lahjoitussummaa tai lopettaa kuukausilahjoituksesi.

YRITYSLAHJOITUS JA KUMPPANUUS
Yrityksesi voi tukea työtämme monin eri tavoin. Suora lahjoitus tai tuoteyhteistyö ovat tuloksellisia auttamistapoja. Meille voi lahjoittaa myös palveluja esim. viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa, painotöissä tai jäsenkirjeiden postuksissa, joihin voi liittää yrityksen oman mainoksen.

Yritys voi tarjota myös asiakkailleen mahdollisuuden tukea työtämme pitämällä esillä yhdistyksemme keräyslipasta.

Kiinnostuitko yritysyhteistyötä? Ole yhteydessä kotka.pelastakaalapset@gmail.com.

MERKKIPÄIVÄLAHJOITUS
Voit toivoa merkkipäivälahjasi kotkalaisille lapsille Kotkan Pelastakaa Lasten kautta.

TESTAMENTTILAHJOITUS
Sääntöjemme mukaan voimme ottaa vastaan testamenttilahjoituksia.

Keräysvetoomuksemme kohdistetaan Kotkassa oleville kansalaisille ja yrityksille. Otamme mielellämme vinkkejä erilaisista rahankeräysmahdollisuuksista!

Saadut rahalahjoitukset kohdennetaan lahjoittajan valitseman kohteen mukaisesti ja jaetaan avustuksina yhteistyössä KymSoten ja seurakunnan diakoniatyön, neuvoloiden ja muiden yhteityökumppanien kautta heille tulleiden hakemusten ja pyyntöjen perusteella.

SUURI KIITOS TUESTASI!