Kemijärven Pelastakaa Lapset ry

Tuemme paikkakuntamme lapsia, nuoria ja vähävaraisia lapsiperheitä eri tavoin. Tule toimimaan kanssamme lasten hyväksi! 

Kemijärven Pelastakaa Lapset ry

Yhdistyksemme on toiminut aktiivisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi perustamisvuodestamme 1962 lähtien. Toimintamme painopiste on Eväitä Elämälle-ohjelman harrastustuki, jota jaamme kotikaupungissamme ja lähikunnissa. Teemme yhteistyötä muiden tahojen kanssa lastentapahtumissa ja avustamme vähävaraisia lapsiperheitä ruokalahjakorteilla. Kummilapsemme Intiassa ja Keniassa voivat käydä koulua avustuksemme turvin. Tarjoamme myös Lapsiystävällinen tila- toimintaa kriiseissä tarpeen mukaan.

Tervetuloa vapaaehtoistemme joukkoon tekemään työtä lasten ja nuorten hyväksi!

Voit toimia hallituksessa, osallistua vapaaehtoisena tapahtumiin tai tukea lapsia ja nuoria lahjoituksin.

Jäsenyys

Tule mukaan!

Jokaisella on mahdollisuus toimia lasten puolesta!

Pelastakaa Lasten jäsenenä olet mukana auttamassa ja tukemassa lähialueesi lapsia ja nuoria. Voit halutessasi toimia myös vapaaehtoisena yhdistyksessämme.

Tuki

Hae tukea lapselle

Tuemme alle 18-vuotiaiden lasten harrastamista ja nuorten koulunkäyntiä. Tukea myönnetään tarveharkintaisesti ja käytettävissä olevien avustusvarojen puitteissa.

Ota yhteyttä

Kemijärven Pelastakaa Lapset ry

kemijarvi@pelastakaalapset.net

Puheenjohtaja
Saara Kujanpää
puh. 0407469510
osoite: Kiertotie 8 A 3, 98100 Kemijärvi

Yhdistyksemme toimii vapaaehtoispohjalta ja yhteydenottoihin ei aina pystytä vastaamaan nopeasti.

Huomioithan, että yhdistys ei tee sosiaalityötä. Mikäli asiasi on ammatillinen tai koskee lomakoti- ja tukiperhetoimintaa, tukihenkilö- ja sporttikummitoimintaa, kotimaista adoptiota, perhehoitotoimintaa tai asiantuntijapalveluita, otathan yhteyttä Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistoon. Pelastakaa Lapset ry Rantakatu 3 90100 Oulu, puhelin 101 843 5120.

Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat


Yhdistyksemme on Pelastakaa Lapset ry:n jäsenyhdistys

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö ja lastensuojelun ammattilainen. Turvaamme jokaisen lapsen oikeuden elämään, suojeluun, oppimiseen ja osallisuuteen Suomessa ja maailmalla. Meillä on yli sadan vuoden kokemus lapsen oikeuksien edistämisestä. Tuomme lapset ja aikuiset yhteen rakentamaan pysyvästi parempaa tulevaisuutta. Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.