Kingis, Unilever ja K-Citymarket yhdistävät voimansa lasten auttamiseksi

Jäätelöbrändi Kingis on aloittanut kesäkuun alussa monikanavaisen Kingis Pulssi -kampanjan, jossa tunnetut tubettajat haastavat nuoret mukaan tekemään hyviä tekoja toisille ihmisille. Kampanjassa kerätään varoja lasten auttamiseen yhdessä K-Citymarketien kanssa.

Kampanjassa ovat lähettiläinä radiojuontaja, videobloggaaja Veronica ”Mariieveronica” Verho sekä videobloggaajat Sita Salminen, Mikael ”Mikirotta” Sundberg ja Ilari ”Ilaripro” Hakala.

Kampanjassa Kingis yhdistää voimansa K-Citymarketin kanssa. Kingis ja Citymarket lahjoittavat elokuussa jokaisesta myydystä Kingis-puikosta 5 senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäynnin ja harrastamisen tukemiseksi.

Tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.

”Olemme todella iloisia Kingis-yhteistyöstä, sillä ilman lahjoittajien tukea emme voisi auttaa vähävaraisia nuoria harrastamaan tai kouluttautumaan, sanoo Riitta Hyytinen, kotimaan ohjelman johtaja Pelastakaa Lapset ry:stä.