JOULUN TÄRKEIN OHJELMA JOULUN TÄRKEIN OHJELMA

JOULUN TÄRKEIN OHJELMA

Vain elämää: Pelastakaa Lapset -hyväntekeväisyysjaksossa nähdään, mikä merkitys lahjoittajien avulla on kotimaan lapsille ja perheille.

Perjantaina 3.12. on luvassa suuria tunteita, koskettavia tarinoita ja upeita lauluesityksiä, kun Vain elämää: Pelastakaa Lapset -hyväntekeväisyysjakso esitetään Nelosella klo 20. Tällä kaudella mukana ovat Anssi Kela, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu, Arttu Wiskari, Tuure Kilpeläinen, Abreu ja Jukka Poika.

”Oli tosi mielenkiintoista tutustua Pelastakaa Lasten työhön ja päästä näkemään, miten lapsia ja nuoria autetaan”, Abreu kertoo.

Tulossa on menoa ja meininkiä, kun kaksi artisteista heittäytyy sporttikummin rooliin. Sijaisperheen luona vierailevat artistit taas kuulevat koskettavia tarinoita elämän suurista hetkistä sekä arjen pienistä iloista.

Kaikki vierailut avaavat silmiä sille, mikä vaikutus lahjoittajien avulla on lapsien ja perheiden elämiin.

“Sillä, että voi luottaa maailmaan ja siihen, että täällä on myös hyvää, on iso merkitys lapsen itsen rakentumiselle”, Chisu sanoo.

Jaksossa kuullaan myös viime vuoden jaksosta tutun verkkonuorisotalo Netarin kuulumisia.  

”Viime vuosi osoitti, että hyväntekeväisyysjaksosta oli merkittävää hyötyä”, Tuure Kilpeläinen kertoo. ”Se vauhditti joulukeräystä, ja sillä saatiin lisää vapaaehtoisia. Jos tämä tekee saman tai vielä paremmin, niin se on tosi hyvä.” 

Hyväntekeväisyysjaksossa katsojat saavat myös nauttia artistien esittämistä kappaleista. Kaksi artistia esittävät ensimmäistä kertaa uudet kappaleensa, kun taas yhden artistin esitys pitää sisällään erikoisyllätyksen. Mikä se on, sen näet 3.12. Nelosella!

 

Pelastakaa Lasten työ ei olisi mahdollista ilman lahjoittajien tukea.
Muista katsoa Vain elämää: Pelastakaa Lapset -hyväntekeväisyysjakso 3.12. klo 20 ja näet, mikä merkitys lahjoittajien tuella on lapsille ja perheille.

Tee joulun sydämellisin teko.
Auta syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria Suomessa.