Stockmannin joulun hyväntekeväisyyskampanjat ilahduttavat jälleen lapsia

Stockmann toteuttaa jälleen joulun keräyskampanjan yhdessä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa. Kampanja on juuri käynnistynyt tavarataloissa ja stockmann.comissa ja se jatkuu 31.12.2020 saakka. Keräykseen osallistumalla Stockmannin asiakkaat voivat auttaa kotimaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.

Joulukeräyksen ajan Stockmann-tavaratalojen kassoilla ja stockmann.comissa on saatavilla kolmen eri summan suuruisia lahjoituskortteja. Ostamalla kortin joko verkosta tai tavaratalosta asiakas lahjoittaa valitsemansa summan kotimaan lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Lahjoitusten avulla Pelastakaa Lapset jakaa muun muassa oppimateriaali- ja harrastetukea sekä tarjoaa tukiperheitä ja tukihenkilöitä.

”Kulunut vuosi on ollut kaikille poikkeuksellinen, ja se on tuonut mukanaan paljon epävarmuutta ja turvattomuutta monelle lapselle ja nuorelle. Meille onkin erityisen tärkeää kohdistaa näin joulun alla apu heille, ja uskomme, että jälleen myös iso joukko asiakkaitamme haluaa olla mukana tässä tärkeässä keräyksessä. Olemme nyt tehneet keräykseen osallistumisesta entistä helpompaa lisäämällä mahdollisuuden tehdä lahjoitus tavaratalojen lisäksi myös verkkokauppamme kautta”, Stockmannin viestinnästä, vastuullisuudesta ja sijoittajasuhteista vastaava johtaja Henna Tuominen kertoo.

”Haluamme kiittää lämpimästi Stockmannia ja asiakkaita tästä upeasta hyväntekeväisyyskampanjasta kotimaan lasten ja nuorten hyväksi. Yhä useammat lapset, nuoret ja lapsiperheet ovat koronakriisin seurauksena ulkopuolisen avun tarpeessa. Avasimme Pelastakaa Lasten ”Anna lahjaksi tulevaisuus” -joulukeräyksen eilen lisätäksemme tukeamme heille. Kiitos, että lähditte mukaan”, sanoo Pelastakaa Lasten viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto.

Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräys on käynnissä tavarataloissa ja verkkokaupassa 16.11–31.12.2020. Joulukukkakampanjaan voi osallistua 16.11.- 17.12.2020.

Lisätiedot:
Henna Tuominen, Stockmann, johtaja, viestintä, vastuullisuus ja sijoittajasuhteet, puh. 050 570 5080

Stockmann tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muodin, kauneuden ja kodin tuotteita ihanan arjen ja juhlan rakentamiseen. Inspiroimme asiakkaitamme tekemään kestäviä ja vastuullisia valintoja. Stockmannilla on 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta stockmanngroup.com

Lahjoita joulukeräykseen