Puhdistamo, Jare Tiihonen ja Pelastakaa Lapset ry merkittävään yhteistyöhön

Suomessa energiajuomaa kulutetaan useita miljoonia tölkkejä vuodessa. Energiajuomakulttuuri sekä siihen liittyvät haasteet puhuttavat paljon ja hyvinvointiyritys Puhdistamo ja Jare Tiihonen haluavat haastaa perinteiset energiajuomat ja siten muuttaa juomakulttuuria terveellisempään suuntaan.

Puhdistamo tuo markkinoille, aikaisemmin julkaistujen makujen lisäksi, kaksi uutta makua energiajuoma valikoimaansa. Uudet maut ovat bergamotti ja persikka. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 5 senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle. Kokonaisuudessaan Puhdistamo ja Jare Tiihonen ovat päättäneet lahjoittaa vähintään 75 000 euroa.

”Halusimme kehittää terveellisen vaihtoehdon suomalaisten suosimille energiajuomille, jotka ovat täynnä keinotekoisia aineita ja sokeria. Kehitimme juoman, joka sisältää vain luonnollisia ainesosia. Valmistuksessa on käytetty kolmea eri teelaatua ja juomat eivät sisällä sokeria vaan makeutta tuo steviauute”, kuvailee Puhdistamon kaupallinen johtaja Joni Inkinen.

Jare Tiihonen on pitkään keskittynyt hyvinvointiin, tasapainon etsimiseen ja läsnäolon opetteluun. Energiajuomakulttuurin muuttaminen on Jarelle tärkeä aihe, koska se koskettaa myös nuoria.

”Tavoitteena on tehdä hyvää ja energiajuomakulttuurin muuttamisen lisäksi on luonnollista ottaa mukaan hyväntekeväisyys. Minulle oli tärkeää, että kampanja tukee lasten – ja nuorten hyvinvointia. Näillä luonnollisilla energiajuomilla on tärkeä päämäärä ja energiajuomakulttuurin muuttaminen on mielestäni tärkeä missio”, Tiihonen pohtii.

”Pelastakaa Lapset ry:ssä olemme erittäin kiitollisia Puhdistamolle ja Jare Tiihoselle. Arvostamme suuresti tätä yhteistyötä, joka tukee heikoimmassa asemassa olevien lasten hyvinvointia Suomessa. Erityisesti tässä maailmantilanteessa, jossa nyt elämme, lasten auttaminen ja heidän hyvinvointinsa tukeminen on erityisen tärkeää”, sanoo Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta.

Natural Energy Drink bergamotti ja persikka tulevat myyntiin maanantaina 23.3. R-Kioski myy tuotetta yksinoikeudella kaksi viikkoa.