Menestyksekäs avaus Putous Allstars -kaudelle kotimaan lasten ja lapsiperheiden hyväksi

Menestyksekäs avaus Putous Allstars -kaudelle kotimaan lasten ja lapsiperheiden hyväksi

Pelastakaa Lapset on mukana yhteistyössä MTV3:n Putous Allstars -erikoiskaudella, joka käynnistyi viime lauantaina 19. syyskuuta. Koko Allstars -kauden ajan, 10. lokakuuta asti, kerätään varoja tukemaan kotimaan lapsiperheitä, joiden ahdinkoa koronakriisi on lisännyt. Kauden ensimmäisen jakson aikana lahjoitettiin kotimaan lapsiperheiden ruokatukeen upeat, yli 100000 euroa. 

Suomen suurin viihdeohjelma Putous kerää varoja heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi. Keräyksen tuotoilla jaetaan vähävaraisille lapsiperheille muun muassa ruoka-apua, annetaan tukea oppimateriaalien hankintaan ja harrastuksiin sekä tarjotaan lapsille ja nuorille keskustelutukea verkossa.

Putouksen ensimmäisessä Allstars -jaksossa lauantaina 19.9.2020 kerätiin varoja koronan takia ahdinkoon joutuneiden lapsiperheiden ruokatukeen. Jakson aikana lahjoitettiin upeat, yli 100 000 euroa. Tuotoilla jaetaan 70 euron lahjakortteja ruokakauppaan kaikkein pahimpaan ahdinkoon joutuneille lapsiperheille valtakunnallisesti.

”Olemme äärimmäisen kiitollisia koko Putous-tuotantotiimille, Putous-tähdille ja MTV3:lle tästä upeasta yhteistyöstä. Jakson koko toteutuksessa, näyttelijöiden työssä sekä suomalaisten osallistumisaktiivisuudessa keräykseen heijastui vilpitön, yhteinen tahto auttaa kaikkein suurimpaan hätään joutuneita lapsiperheitä. Viemme kiitollisena illan aikana kerätyn tuoton perille ruokalahjakortteina kaikkein eniten apua tarvitseville lapsiperheille ympäri Suomen”, kiittää Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta.

Suomessa on yli 110 000 lasta, jotka elävät vähävaraisissa perheissä. Koronakriisi on entisestään lisännyt lapsiperheiden taloudellista ahdinkoa ja pulaa on jopa ruoasta. Pelastakaa Lapset on lievittänyt ahdinkoa jakamalla lapsiperheille jo 500 000 euroa lahjakortteina ruokakauppaan. Apua tarvitaan kuitenkin vielä pitkälle tulevaan talveen. Toiminto on täysin riippuvainen saaduista lahjoituksista, joten Putouksen Allstars -jakson aikana kerätyt varat lisäävät merkittävästi tuen jakamisen mahdollisuuksia.

Lasten ja lapsiperheiden auttaminen kotimaassa on ensiarvoisen tärkeää koko Putous Allstars -tiimille ja MTV:lle.

”Olen todella onnellinen, tämä on upea tulos! Kun kyseessä on ruoka-apu, tiedän, että jokainen sentti tulee tarpeeseen. Uskon, että korona-aika on avannut silmiä sille, miten me kaikki tarvitsemme toisiamme. Nyt kun vähävaraiset lapset ovat isossa avuntarpeessa, on meidän vuoromme auttaa”, sanoo näyttelijä Iina Kuustonen. 

”On hienoa, että saamme toimia hyvän asian lähettiläinä ja auttaa vaikeassa tilanteessa olevia lapsiperheitä yhdessä koko Putous-tiimin kanssa. Ensimmäisessä jaksossa kerätty huikea summa kertoo myös siitä, kuinka tärkeäksi ihmiset kokevat toisten auttamisen. Se lämmittää meidän kaikkien sydämiä ja sai aikaan vilpittömän riemun keräystuloksesta myös ohjelman kulisseissa”, iloitsee Yellow Film & TV, vastaava tuottaja Miia Lehtinen.

”MTV on ylpeä kumppanuudesta Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa, kun kehitämme yhdessä keräystoimintatapoja tärkeän asian hyväksi. On ollut myös upeaa nähdä, miten sitoutuneita esiintyjät ja koko Putous Allstars -tiimi ovat olleet edistämään Pelastakaa Lasten asiaa”, sanoo MTV:n kotimaisten tuotantojen päällikkö Hanna Kortti.

Putous Allstars -kauden ohjaa Riku Nieminen ja pääkäsikirjoittajana toimii Pietari Vihula. Allstars-kaudella on mukana näyttelijöitä Putouksen kaikilta 12 tuotantokaudelta. Lauantai-iltoja vauhdittavat Jenni KokanderRiku NieminenJoonas NordmanKiti KokkonenChristoffer Strandberg, Jussi Vatanen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Mikko Penttilä, Ernest LawsonMari PerankoskiTimo LavikainenPilvi Hämäläinen sekä Mikko Töyssy.

Seuraava Putous Allstars -jakso nähdään MTV3:lla lauantaina 26.9.2020 klo 19.30. Lahjoituksia voi tehdä livelähetysten aikana tai koko 10. lokakuuta asti jatkuvan Allstars -kauden ajan verkossa: www.pelastakaalapset.fi/putous. Lähde Putous tähtien matkaan, lahjoita ja auta kotimaan lapsia. Sinun lahjoituksesi voi muuttaa lapsen koko elämän.

Osallistu keräykseen