Keräämme apua kotimaan lapsille

Pelastakaa Lapset vie koko henkilökuntansa ja vapaaehtoisia keräämään varoja  kotimaan lasten hyväksi toukokuussa. Lipaskerääjät jalkautuvat LIDL -myymälöiden edustoille ympäri Suomen äitienpäiväviikolla 8.-13.5. Tunnistat kerääjämme Pelastakaa Lasten keräysliiveistä.

Viikon mittainen tempaus on osa Yhtäkään lasta ei jätetä  -kampanjaa, jossa Pelastakaa Lapset ry pyytää kansalaisia kiinnittämään huomiota lapsiin ja nuoriin, jotka elävät Suomessa köyhyydessä ja ovat vaarassa syrjäytyä. ”Meillä on Suomessa nuoria, jotka keväisin miettivät jatkokoulutusmahdollisuuksiaan, mutta ovat vaarassa pudota koulutusputkesta, koska perheellä ei ole varaa kustantaa esim. oppikirjoja tai materiaaleja. Suomessa opetus on ilmaista, mutta koulunkäynti ei. Tämä on elämän suuri käännekohta, jossa Pelastakaa Lapset on auttanut tuhansia nuoria eteenpäin jo yli 20 vuoden ajan.” sanoo kansalaistoiminnan päällikkö Mari Laiho.

Pelastakaa Lapset kutsuu vapaaehtoisia lipaskerääjiä talkoisiin mukaan. Tule sinäkin osaksi hienoa kokemusta ja ota kaverikin mukaan lipaskerääjäksi!  Vapaita aikoja on vielä jäljellä. Tunti tai pari aikaasi tuo sekä hyvän mielen että avun lapsille. Keräyspaikkakunnat ovat tällä hetkellä Helsinki, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kemijärvi, Kuopio, Oulu, Tampere ja Valkeakoski.

”Ihana tapa saada itsellekin hyvä mieli!” on palautteiden perusteella Pelastakaa Lasten lipaskerääjien suurin motiivi lähteä auttamaan ja pyytämään lippaisiin lahjoituksia. Lipaskeräys on helppo tapa antaa omastaan ja auttaa kotimaan lapsia ja nuoria konkreettisesti. Pelastakaa lapset vie avun perille ympäri Suomen.

Kerätään yhdessä huima potti apua lapsille! Ilmoittaudu kerääjäksi täällä.

#eväitäelämälle #yhtäkäänlastaeijätetä #pelastakaalapset