IKEA-lihapullat tekevät hyvää

Yhteistyökumppanimme Ikea kutsuu juhlimaan kansainvälistä lihapullapäivää huomenna 23.8. Helsingin, Jyväskylän, Kuopion, Tampereen tai Turun keskustaan. IKEA FAMILY -jäsenkortilla voi nauttia lihapullat tai vegaaniset kasvispyörykät veloituksetta, mutta halutessaan voi tukea Pelastakaa Lasten työtä esimerkiksi annoksen arvolla.

IKEA juhlistaa lihapulliensa 20-vuotista historiaa Suomessa. Samalla IKEA Suomi haluaa kiittää FAMILY-kanta-asiakkaitaan ja tarjoilee lihapullia pop-up-ravintoloissa Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Kuopion keskustoissa 23.8.2016.

IKEA-konserni on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa muun muassa pehmolelukampanjalla on kerätty varoja koulunkäyntimahdollisuuksien parantamiseksi kehitysmaissa. Myös lihapullapäivänä IKEA FAMILY -jäsenet voivat halutessaan lahjoittaa annoksesta vapaaehtoisen summan Pelastakaa Lapset ry:lle. Varat ohjataan Lasten Hätäapurahastoon.

IKEA-lihapullapäivän tapahtumatiedot

Tiistaina 23.8. kello 12.00–18.00 IKEA-pop-up-ravintola Helsingissä Narinkkatorilla, Turussa Vähätorilla, Tampereella Keskustorilla, Kuopiossa Kauppatorilla ja Jyväskylässä Asema-aukiolla.

Tarjolla on IKEA-lihapulla- ja kasvispulla-aterioita IKEA FAMILY -jäsenille sekä mahdollisuus liittyä FAMILY-jäseneksi. Lisäksi mahdollisuus tehdä vapaaehtoinen lahjoitus Pelastakaa Lapset ry:lle. Lahjoituksen voi tehdä myös tekstiviestillä lähettämällä viestin ”LAPSELLE” numeroon 16499 (viestin hinta 10 €).

Lisätietoa:
http://www.ikeasuomi.fi/lihapullapaiva