Tällä sivulla voit tehdä nimettömän ilmoituksen epäilemästäsi kaupallisesta lasten seksuaalisesta riistosta, ihmiskaupasta. Voit ilmoittaa kuvamateriaalista tai muusta lapsiin liittyvästä ihmiskauppaepäilystä kotimaassa ja ulkomailla. Jos epäilet, että kuvamateriaali tai toiminta koskee jotain muuta rikosta tai rikoksen valmistelua, lähetä vinkki poliisin Nettivinkki-palveluun.

Oletko huolissasi yksityisyydestäsi? Tor-selaimen avulla voi piilottaa IP-osoitteesi. Lataa Tor-selain ilmaiseksi täältä.

Ilmoita kaupallisesta lasten seksuaalisesta riistosta (ihmiskauppa)

  • Kirjoita verkkosisällön mahdollisimman tarkka sijainti varsinkin niiden sivustojen osalta, joissa on paljon sisältöä. Kopioi kenttään verkko-osoite (URL), esimerkiksi http://www.pelastakaalapset.fi/tyomme-kotimaassa/lapset-digitaalinen-media/nettivihje/ siltä alasivulta, missä laittomaksi epäilemäsi sisältö sijaitsee. Ilmoittamaasi sivustoa koskeva tieto välitetään poliisille, mikäli sillä oleva sisältö arvioidaan laittomaksi kansallisen lainsäädännön puitteissa.

Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian, mutta välillä meillä on ruuhkasta aiheutuvaa viivettä. Jos sinulla on jotakin muuta kuin yllämainittua asiaa Pelastakaa Lasten Lastensuojelu ja Nettivihje- toimintoihin, otathan yhteyttä Nina Vaaranen-Valkoseen nina.vaaranen-valkonen@pelastakaalapset.fi. Akuutissa tilanteessa ole aina viipymättä yhteydessä kotimaassa hätäkeskukseen 112 ja ulkomailla paikalliseen poliisiin. Kaikille asioille voidaan tehdä jotakin, älä jää yksin. pelastakaalapset.fi/nettivihje