Tällä sivulla voit tehdä nimettömänä ilmoituksen, jos saat seksuaalisia viestejä tai sinua houkutellaan lähettämään omia seksuaalisia kuvia tai muita seksuaalissävytteisiä viestejä. Jos epäilet, että aineisto tai toiminta koskee jotakin muuta rikosta tai rikoksen valmistelua, lähetä vinkki poliisin Nettivinkki-palveluun.

Oletko huolissasi yksityisyydestäsi? Tor-selaimen avulla voi piilottaa IP-osoitteesi. Lataa Tor-selain ilmaiseksi täältä.

Nuori tai huoltaja ilmoita jos alaikäistä houkutellaan seksuaalisiin tekoihin digitaalisessa mediassa

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, png, gif, tif, pdf.
  • Ilmoittamaasi tieto välitetään poliisille, mikäli teon arvioidaan sisältävän kansallisen lainsäädännön puitteissa laitonta toimintaa.

Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian, mutta välillä meillä on ruuhkasta aiheutuvaa viivettä. Jos sinulla on jotakin muuta kuin yllämainittua asiaa Pelastakaa Lasten Lastensuojelu ja Nettivihje- toimintoihin, otathan yhteyttä Nina Vaaranen-Valkoseen nina.vaaranen-valkonen@pelastakaalapset.fi. Akuutissa tilanteessa ole aina viipymättä yhteydessä kotimaassa hätäkeskukseen 112 ja ulkomailla paikalliseen poliisiin. Kaikille asioille voidaan tehdä jotakin, älä jää yksin. pelastakaalapset.fi/nettivihje