Tällä sivulla voit tehdä nimettömän ilmoituksen laittomaksi epäilemästäsi lapsia koskevasta seksuaalisesta verkkosisällöstä. Sinun ei kuitenkaan tule etsiä laittomaksi epäiltyä aineistoa sen ilmoittamiseksi. Jos epäilet, että aineisto esittelee jotakin muuta rikosta tai rikoksen valmistelua, voit lähettää vinkin poliisin Nettivinkki-palvelun kautta.

Oletko huolissasi yksityisyydestäsi? Tor-selaimen avulla voi piilottaa IP-osoitteesi. Lataa Tor-selain ilmaiseksi täältä.

Ilmoita laittomaksi epäilemästäsi lapsia koskevasta seksuaalisesta verkkosisällöstä

  • Ilmoita ilmoittamasi verkkosisällön mahdollisimman tarkka sijainti varsinkin niiden sivustojen osalta, joissa on paljon sisältöä. Kopioi kenttään verkko-osoite (URL), esimerkiksi http://www.pelastakaalapset.fi/tyomme-kotimaassa/lapset-digitaalinen-media/nettivihje/ siltä alasivulta, missä laittomaksi epäilemäsi sisältö sijaitsee. Kaikkia samaan sivustoon liittyviä alasivuja ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Ilmoittamaasi sivustoa koskeva tieto välitetään eteenpäin, mikäli sillä oleva sisältö arvioidaan laittomaksi kansallisen lainsäädännön puitteissa.

Mitä lähettämälleni vihjeelle tapahtuu?

Vihjeen käsittely