Tilat ja ympäristö

Tyrsky toimii Vantaan Vantaanlaaksossa 2009 valmistuneessa omakotitalossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

  • Kaksikerroksisessa omakotitalossa on perheiden käyttöön makuuhuoneet (8 kpl) ja kylpyhuoneet (4 kpl) neljälle perheelle. Jokaisella perheellä on käytössään 1-3 makuuhuonetta perheen koosta riippuen, sekä oma kylpyhuone. Perheet saavat tuoda omia sisustus- ja henkilökohtaisia tavaroita huoneisiinsa. Yhteiset tilat ovat perheiden käytössä arjen oleskeluun, ruuanlaittoon ja leikkiin.
  • Yksilö- ja perhekeskusteluita, ryhmiä, neuvotteluita ja muuta kuntoutuksen aikaista työskentelyä varten talosta löytyy neuvottelu/ ryhmätyötila sekä työntekijöiden toimisto talon alakerrasta.
  • Tyrskyn pihalla voivat lapset leikkiä vanhempien valvonnassa; pihalla on keinut ja hiekkalaatikko, siellä voi palloilla ja skeittailla, kesällä myös grillata. Pihalla on parkkitilaa asiakkaiden ja vierailijoiden autoille.
  • Tyrsky sijaitsee pientaloalueella hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Lähistöllä on kauppa, leikkipuisto, avoin päiväkoti ja asukaspuisto. Uimahalli ja urheilukentät löytyvät parin kilometrin säteellä, Vetokankaan uimaranta on n. puolentoista kilometrin päässä. Vantaanlaakson ja Martinlaakson juna-asemille on matkaa n. 1,5 km. Hämeenlinnanväylän ja Vanhan Nurmijärventien bussit pysähtyvät lähellä.

”Saa leikkiä, saa pelata. Viikkorahaa. On kivoja kavereit.” Asiakaslapsi

Piha-alue

Yleiset tilat

Perheiden huoneet

Kuntoutus

Toiminnallisuus ja leikki