Perhekuntousyksikkö Suvikumpu

Autamme ammattitaidolla turvalliseen arkeen  

Olemme voittoa tavoittelematon perhekuntoutusyksikkö meren rannalla Turun Hirvensalossa. Tarjoamme erikokoisille perheille ympärivuorokautista perhekuntoutusta kodikkaissa rivitaloasuinnoissa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjaamana. Osallisuus, avoimuus ja lapsen etu ovat tärkeimmät arvomme. 

Vahvuutemme on pitkäaikainen ja monipuolisen menetelmäosaamisen omaava työryhmä. Hyödynnämme taitojamme yksilöllisten tarpeiden mukaan. Meillä on runsaasti kokemusta muun muassa vauvaperheiden, kouluikäisten lasten ja monikulttuuristen perheiden kanssa työskentelemisestä. 

”Olen tyytyväinen menetelmätyöskentelyyn, kuntoutussuunnitelmiin, kuntoutustiloihin ja sijaintiin. Työntekijöillä on rohkeutta ja vahvaa osaamista työskennellä haastavienkin asiakkaiden kanssa. Työtä tehdään lämmöllä ja asiakkaalle tarpeen mukaan useammankin kerran asioita selvittäen.” – kunnan sosiaalityöntekijä 

”Kiitos suvikumpu. Sain perheeni takaisin. ” – asiakasäiti

VAPAUTUVAT PAIKAT

Suvikummun ympärivuorokautisessa kuntoutuksessa ei ole tällä hetkellä vapaita perhepaikkoja. Seuraava paikka vapautuu mahdollisesti kesän aikana.  Kotiin tehtävälle työlle on paljon kysyntää, mutta pystymme siihenkin ottamaan uusia asiakasperheitä.

TIEDUSTELUT JA PAIKKAKYSELYT

Perhekuntoutus Suvikumpu
Suvilinnantie 29
20900 Turku

Tiimin vastaava Johanna Rajalin, s-posti: johanna.rajalin@pelastakaalapset.fi
p. 040 8354632

Johtaja Eija Järviö, s-posti: eija.jarvio@pelastakaalapset.fi
p. 050 443 5559

Suvikumpu, ohjaajat  p. 050 4339791

esite: Suvikumpu-ja-Pelastakaa-Lasten-esittely

Lue Ylen uutisista tarina Pelastakaa Lasten perhekuntoutuksesta. 

Otamme harjoitteluun opiskelujen keski- ja loppuvaiheessa olevia ammattikorkeakouluopiskelijoita (sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti). Kevään ja tulevan syksyn harjoittelupaikat ovat jo kaikki täynnä, mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysyä, s-posti: eija.jarvio@pelastakaalapset.fi.

AJANKOHTAISTA

Lue Suvikummun kuulumiset täältä.