Hae lomakodiksi

Kiitos, että haluat hakea vapaaehtoiseksi lomakodiksi ja tukea lapsia ja heidän perheitään. Arvostamme suuresti tahtoasi auttaa!

Alla ohjeet lomakodiksi hakemiseen. Lomakotitiimimme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä. Yhteystiedot löydät täältä.

1. Täytä lomakotihakemus

Kysymme hakemuksessa tarkempia tietojasi. Tämän lomakkeen avulla kartoitamme perhetilanteesi ja muut lomakotina toimimiseen vaikuttavat tekijät. Tulosta hakemus täältä.

2. Allekirjoita suostumus sosiaalitoimen lausuntoon

Pyydämme sinulta suostumuksen saada sosiaalitoimen lausunto sinusta. Tulosta suostumus täältä.

Lomakotitoiminnan tietosuojaseloste.

3. Lähetä hakemus ja suostumus meille 

Lähetä hakemuslomake ja suostumus meille allekirjoitettuna. Voit ottaa lomakkeista kuvat vaikka puhelimella ja lähettää kuvat sähköpostitse oman alueesi aluetoimiston työntekijälle (yhteystiedot täällä). Voit lähettää lomakkeet myös postitse. Aluetoimistojen postiosoitteet löydät täältä.

4. Lomakotitiimimme on sinuun yhteydessä

Saatuamme sinulta edellä mainitun lomakkeen ja suostumuksen täytettynä, työntekijämme on yhteydessä jatkon osalta. Kaikki lomakodit valmennetaan ja tehdään myös kotikäynti. Lomakotina sinun tulee allekirjoittaa sitoumus lapsen suojelemiseksi väkivallalta ja hyväksikäytöltä. Nämä asiat käsitellään lomakotivalmennuksessa.

Tervetuloa yhteistyöhön lasten hyväksi!

Ota yhteyttä tiimiimme kaikissa lomakotikysymyksissä!

Ota yhteyttä