Välineet aliravittujen lasten hoitamiseen

Lahjallasi Pelastakaa Lapset voi esimerkiksi hankkia terveyskeskukseen vaa’an ja mittanauhan, joiden avulla voidaan tunnistaa lapsen aliravitsemus ja seurata hoidon edistymistä.

Pikkulasten aliravitsemus on vakava ongelma köyhissä maissa, joissa perheet kärsivät ruokapulasta esimerkiksi pitkään jatkuneen kuivuuden seurauksena. Aliravitut lapset jäävät usein vaille hoitoa, sillä aliravitsemusta ei tunnisteta riittävän ajoissa. Kaikkein köyhimmillä perheillä ei ole varaa lääkärikäynteihin ja lääkkeisiin, ja sen vuoksi lapsi voi menehtyä aliravitsemuksen seurauksena.

Pelastakaa Lapset auttaa lapsia saamaan hoitoa aliravitsemukseensa. Työstämme hyötyvät kaikkein köyhimpien perheiden lapset, joiden ravitsemustilaa voidaan tuellamme seurata ja hoitaa terveys- ja ravitsemuskeskuksissa. Samalla äidit saavat ravitsemusohjausta, jolla pyrimme varmistamaan, ettei lapsen kunto heikkene hoidon ja kotiinpaluun jälkeen.

Pelastakaa Lapset myös jakaa paikallisille terveystyöntekijöille vaakoja ja valistusmateriaaleja, joita he voivat käyttää lasten aliravitsemuksen tunnistamiseen.

Yhdessä voimme auttaa lapsia ja antaa heille paremman elämän.

Tuotetunnus (SKU): 10108 Osastot: ,

94