Haemme nyt Aluetoimistollemme Turkuun

toimistosihteeriä

Toimistosihteerin työtehtävät sisältävät perhehoitoon, adoptioneuvontaan, loma- ja tukiperhetoimintaan, tukihenkilö ja sporttikummitoimintaan sekä yhteisöllisen ryhmätoimintaan liittyviä toimistotyöntehtävät. Työehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Toimistosihteeriltä edellytetään ajantasaista ja hyvää toimistoalan ammatillista koulutusta, hyviä asiakaspalvelun taitoja ja it-ohjelmien osaamista. Lisäksi luemme eduksi ruotsinkielen taidon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen 60% toimi. Aloitusajankohta on 1.4.18 alkaen tai sopimuksen mukaan.Tehtävä sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 12.3.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluejohtaja Martina Nilsson puh. 050 431 6824