Pelastakaa Lapset -lehti

Pelastakaa Lapset -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Pelastakaa Lapset ry:n jäsenlehti, jonka keskeisin teema on kaikkien lasten oikeus riittävän turvattuun lapsuuteen. Lapsuuden turvaamisesta ovat vastuussa kaikki aikuiset.

Lehti kertoo tarinoita lapsena olemisesta ja monipuolisesta työstä lasten parissa sekä lasten kasvun ja kehityksen tukemisesta. Lehti on sinulle, joka olet olet kiinnostunut lapsuudesta sen kaikkine puolineen ja järjestömme konkreettisesta ja monialaisesta työstämme lasten, nuorten sekä perheiden tukemiseksi.

Lehden puhelinmyynnistä vastaa Gainer Oy.

Muutos lehden puhelinmyynnissä: Suomessa on 1.1.2023 astunut voimaan puhelinmyynnin lakiuudistus, joka vaatii puhelimessa tehdyn lehtitilauksen vahvistamista kirjallisesti puhelun jälkeen. Pelastakaa Lapset -lehden puhelimessa tehdyt tilaukset vahvistetaan 1.1.2023 alkaen puhelun jälkeen SMS viestillä, joka toimii kirjallisena tilausvahvistuksena. Lehden puhelimessa tilannut asiakas saa puhelun jälkeen SMS viestin numerosta +358 45 7750 1178. Tämä SMS viesti sisältää ohjeet, kuinka asiakkaan tulee vastata SMS viestillä saamaansa viestiin, jotta lehden tilaus voi käynnistyä. Asiakas tulee saamaan ensimmäisen ohjeviestin jälkeen kaksi muistutusviestiä, jollei hän vahvista tilausta. Pelastakaa Lapset -lehden tilausta ei voida käynnistää ilman tilauksen SMS vahvistusta. Lehden asiakaspalvelun tavoittaa osoitteessa: lehtitilaukset@pelastakaalapset.fi.

Tilaa Pelastakaa Lapset -lehti

Pelastakaa Lapset -lehden tilaus

  • Pelastakaa Lapset -lehden vuosikerta sisältää 4 lehteä.

    Hinta: 68 euroa / vuosi.

  • Jos kyseessä on lahjatilaus, täytä lehden saajan tiedot alla oleviin kenttiin
  • Asiakasrekisterin tietosuojaseloste