Verkkovapaaehtoisten koulutus, Helsinki

Pelastakaa Lapset ry:n keskustoimisto, Tiukula-talo, Koskelantie 38, 00610 Helsinki

Tule mukaan verkkovapaaehtoistoimintaan!

Pelastakaa Lasten digitaalinen nuorisotyö Netari etsii uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Vapaaehtoisena pääset tutustumaan nuorten maailmaan netissä ja toimimaan luotettavana aikuisena nuorille, joko kahdenvälisissä tai ryhmämuotoisissa palveluissa.

Vapaaehtoiskoulutuksia on kaksi kertaa vuodessa. Seuraava koulutus järjestetään perjantaina 27.3.2020 klo 17-20 ja lauantaina 28.3.2020 klo 9-16 Helsingissä Pelastaa Lapset ry:n keskustoimistolla. Koulutuksen jälkeen järjestetään verkossa perehdytys palvelujen käyttöön.

”Vapaaehtoistyö Netarissa on antanut minulle rohkeutta kohdata nuoria ilman ennakkoasenteita, ja siihen on ehdottomasti auttanut korkealaatuinen koulutus PeLalta sekä chat-vuorojen aikana saama työntekijöiden tuki kinkkisissäkin tilanteissa.”

Verkkovapaaehtoiselta odotetaan yli 20 vuoden ikää, luotettavuutta, ymmärrystä ja kokemusta verkkokeskusteluista ja sosiaalisen median käytöstä, riittävän tasapainoista elämäntilannetta sekä aikaa toimintaan noin 1-4 kertaa kuukaudessa muutaman tunnin kerrallaan.

Ennen koulutusta järjestetään haastattelut puhelimitse jokaiselle osallistujalle.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Elina Kujala
elina.kujala@pelastakaalapset.fi
050 436 4485