Verkkovapaaehtoisten koulutus 2021

Verkkovapaaehtoisten koulutus 2021

Zoom

Tule mukaan verkkovapaaehtoistoimintaan!

Pelastakaa Lasten digitaalinen nuorisotyö Netari etsii uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Vapaaehtoisena pääset tutustumaan nuorten maailmaan netissä ja toimimaan luotettavana aikuisena nuorille, joko kahdenvälisissä tai ryhmämuotoisissa palveluissa.

Vapaaehtoiskoulutuksia on neljä kertaa vuodessa. Seuraava koulutus järjestetään kolmena keskiviikko-iltana verkkoyhteydellä Zoomissa.

  • 8.9. klo 17.30-21.00
  • 15.9. klo 17.30-21.00
  • 22.9. klo 17.30-21.00

Verkkovapaaehtoiselta odotetaan yli 20 vuoden ikää, luotettavuutta, ymmärrystä ja kokemusta verkkokeskusteluista ja sosiaalisen median käytöstä, riittävän tasapainoista elämäntilannetta sekä aikaa toimintaan noin 1-4 kertaa kuukaudessa muutaman tunnin kerrallaan.

Ennen koulutusta järjestetään haastattelut puhelimitse jokaiselle osallistujalle.

Lisätietoja:

Elina Porraslampi
elina.porraslampi@pelastakaalapset.fi
050 436 4485

”Opiskelen yhteisöpedagogiksi, ja Pelastakaa Lapset ry:n vapaaehtoistoiminta vahvistaa ja kehittää taitojani ammatillisesta näkökulmasta käytännön kautta.”

”Vapaaehtoistoiminta on ollut minulle hyvin opettavaista. Olen saanut paremman kuvan nuorten hyvinvoinnista, oppinut tuntemaan itseni paremmin ja oppinut aktiiviseksi kuuntelijaksi. Vaikeat kokemukseni olen pystynyt kääntämään voimavaraksi, josta on apua muille. Päivän päätteeksi auttamisesta jää hyvä mieli ja voimaantumisen tunne.”